Tilridning og træning

Hos Geysir Heste tilbyder vi individuelt tilpasset træning af islandske heste. Herunder hel eller delvis tilridning og gangartstræning.

 

Vi har mange års erfaring i træning og tilridning af islandske heste, og mange sucess-historier bag os. Du er naturligvis velkommen til at ringe og få yderligere information.

Tilridning

Når ungheste tilrides hos os, lægger vi vægt på at præsentere den for så mange ting som muligt. Herved lærer den at acceptere mange "farer" som en del af sin dagligdag.

Det er afgørende at hesten ikke presses for hårdt fra starten, og vi tilsigter derfor at ride hesten både på tur og bane.
Efterhånden som hesten bliver fuldstændig ryttervant og begynder at finde sin egen balance, starter gangartstræningen.

Gangartstræning

For at islandske heste udvikler og beholder de gangarter, som de fra naturens side har anlæg for, er det vigtigt at give dem en solid grundudannelse og vedligeholde denne.
Vi rider hestene på bane/ridehal og i naturen. I disse træningsperioder sørger vi for, at der bliver stillet rimelige krav til hesten, så den herved får forbedret sine gangarter og øget sin kapacitet.

Ved at bevare tilliden og respenkten mellem hest og rytter, får man det bedste frem i hesten og den vil nyde at yde sit bedste.

Pris: 1250 kr. om ugen incl. opstaldning og moms.

Geysir Heste
CVR 31647649
Ellidshøjgårdvej 25
9230 Svenstrup J.
(+45) 51 84 85 16
heidi@geysirheste.dk