Rideudstyrsbutik

Vi har i efterhånden en del år haft salg af rideudstyr på gården. De sidste par år med en stor lys butik, med et stort udvalg i alt til islænderen og dens rytter af mærket Karlslund.

Vi har alt i islænderudstyr og stor erfaring og viden om dette. Desuden har vi også brugte sadler.

Varerne fra Karlslund kan også findes på www.karlslundrideudstyr.dk.

Åbent alle ugens dage efter aftale.

 

Brugte sadler til salg

 

Karlslund S sadel m. lange knæpuder 16"

Meget pæn sadel, fremstår næsten som ny.

S sadlen er med medium dybt sæde, lange udvendige knæpuder og skulderfrihed.

Sadlen er med fleksibel bom der tilpasser sig hestens form, og latex paneler der også tilpasser sig hestens bygning. Der kan skiftes kopfjern i sadlen så den kan blive 7 forskellige breder, du bestemmer selv hvilken størrelse du gerne vil have den i.

Nypris: 13.900 kr.

NU: 6.900kr.

 

Karlslund B sadel 16"

Lækker B sadel i 16", med et utroligt blødt sæde, og dejlige knæpuder. Giver rytteren en god stætte uden at gå ud over bevægelsesfriheden. Den er lavet med skulderfrihed, som giver hesten en god bevægelsesfrihed i tølten.

Den er stoppet med latex, som altid tilpasser sig til den hest den bliver lagt på og dermed kan den med fordel bruges til flere heste.

Sadlen har udskiftelig kopfjern, så man kan ændre den til 7 forskellige størrelser, den kan købes med det kopfjern som du ønsker.

Bommen er fleksibel og i kombination med det udskiftelige kopfjern, sikrer det at den passer på de fleste islandske heste.

Sadlen er 1 år gammel, pæn og velholdt og kun meget let brugt.

Sadelovertræk medfølger.

Sadlen kan sendes til køber.

Nypris: 16.500 kr.

PRIS: 7.900 kr.

 

Kontakt2 bomløs sadel 17"

Lækker bomløs sadel  hvor du får tæt kontakt til hesten, samt god støtte og komfort til rytteren. Lavet med særlig skulderfrihed der sikrer hestens frie bevægelser. 

Sadlen er udstyret med kopfjern for at sikre at den ikke kommer til at trykke på mankekammen fortil. Panelerne med latex skum, samt et bredt kammer sikrer en god vægtfordeling og sædet har en smal form samt støtte for og bag. Den fleksible opbygning både på langs og på tværs, sikrer en god kontakt til hesten uden at gå på kompromis med bæreevne, vægtfordeling eller komfort for hest og rytter.

Sadlen er 2 år gammel, pæn og velholdt og kun meget let brugt.

Sadelovertræk medfølger.

Sadlen kan sendes til køber.

Nypris: 12.500 kr.

PRIS: 5.900 kr.

Geysir Heste
CVR 31647649
Ellidshøjgårdvej 25
9230 Svenstrup J.
(+45) 51 84 85 16
heidi@geysirheste.dk