Rideudstyrsbutik

Vi har i efterhånden en del år haft salg af rideudstyr på gården. De sidste par år med en stor lys butik, med et stort udvalg i alt til islænderen og dens rytter af mærket Karlslund.

Vi har alt i islænderudstyr og stor erfaring og viden om dette. Desuden har vi også brugte sadler.

Varerne fra Karlslund kan også findes på www.karlslundrideudstyr.dk.

Åbent alle ugens dage efter aftale.

 

Brugte sadler til salg

K3 sadlen med korte knæpuder i 16" 3 mdr. gammel, brugt få gange. Den er med latex stopning, fleksibel bom og udskiftelig kopfjern. Sadlen har et dybt sæde og udvendige knæpuder der giver en god støtte til rytteren. Det er en utrolig lækker sadel som ligger godt på den islandske hest. Du kan selv vælge hvilket størrelse kopfjern du gerne vil have i. 7.900 kr.

S sadlen med korte knæpuder i 16" 1/2 år gammel, brugt få gange. Den er med latex stopning, fleksibel bom og udskiftelig kopfjern. Sædet er med medium dybde og med gode korte udvendige knæpuder. Det er en utrolig lækker sadel som ligger godt på den islandske hest. Du kan selv vælge hvilket størrelse kopfjern du gerne vil have i.

7.900kr.

S sadlen med lange knæpuder i 16" 1/2 år gammel, brugt få gange. Den er med latex stopning, fleksibel bom og udskiftelig kopfjern. Sadlen har et medium dybt sæde og udvendige lange knæpuder der giver god støtte. Det er en utrolig lækker sadel som ligger godt på den islandske hest. Du kan selv vælge hvilket størrelse kopfjern du gerne vil have i.

7.900kr.

D superfit 16" 1/2 år gammel. Den er med latex stopning, fleksibel bom og kopfjern der kan justeres ud/ind ved en skruemekanisme. Den har et medium dybt sæde og indvendige knæpuder. Det er en utrolig lækker sadel som ligger godt på den islandske hest. Du kan selv vælge hvilket størrelse kopfjern du gerne vil have i. 8.900 kr.

Heidi Thrysøe
Ellidshøjgårdvej 25
9230 Svenstrup J.
(+45) 51 84 85 16
heidi@geysirheste.dk